Въведете Име и Фамилия !
Въведете телефонен номер !

Често задавани въпроси

Както за малките и средно-големите онлайн магазини, така и за търговци, които продават в други сайтове своите продукти, за които всяка изгубена пратка е пагубна и от значение!

Всеки!
Не е необходимо да имате онлайн магазин или дори да водите някаква търговска дейност онлайн, за да докладвате нов случай.
Ако някой ви подведе не се колебайте да го докладвате от ТУК и не забравяйте да публикувате пратката си ТУК.
Вашият следващ клиент ви очаква!

По принцип куриерите са длъжни да пазят вашата пратка от 7 до 10 дена (зависи от доставчика) в техния офис.
Ако първите два дена човекът не си вземе пратката и вече се съмнявате дали въобще ще я вземе, можете бързо и лесно да я публикувате в нашата платформа от ТУК, става много лесно и не е необходима регистрация!
За да увеличите шансовете си някой друг да вземе пратката ви от офиса, ние ви съветваме да направите малка отстъпка от цената, така имате втори шанс на разположение и цяла седмица за вашата пратка да бъде спасена!

Нашата система е добре оптимизирана и достъпна до голям брой потребители, някои от които са следващите ви клиенти, така че шансовете са на ваша страна!

Не, ако имате дълъг списък с некоректни хора, който сте си изградили с времето е необходимо просто да го изпратите на имейл support@incity.bg и нашият екип ще го обработи и качи автоматично!

Ако ви изплуват съмнения за някой ваш клиент, може да направите бърза справка дали той конфигурира в нашата база данни на некоректни клиенти. Там ще откирете информация за всички случаи повдигнати към конкретното лице, включително и точната дата на подаване на сигнала, описанието на подателя, фирмата доставчик, града и адреса към които е извършено деянието.

Пратките се публикуват с автоматизирана система с цел по-бързото и ефективно достигане до потребителите на сайта. Ако не откривате публикуваната си пратката в сайта, значи може да е в разрез с някои от правилата на сайта и наш модератор да е преустановил видимоста и. Предлагаме ви да се запознаете с Общите условия за публикуване на пратка.