Въведете Име и Фамилия !
Въведете телефонен номер !

Как работи платформата?

Нашата платформа е уникална по рода си, няма втора като нея !
Тя има две основни предназначения:
  - Да подпомага българските онлайн търговци.
  - Да намали драстично броят на некоректните/нечестните онлайн клиенти.

Сигурно вече се питате как?
Платформа представлява онлайн досие съдържащо информация за всички некоректни хора докладвани от вас.
Това са хора, които някога са ви подвеждали да им изпратите пратка/продукт и после не са я взели от офиса на доставчика, като по този начин са ви вкарали в преразход. Ако сте се сблъсквали с такъв тип хора не се колебайте да ги докладвате от ТУК става бързо и лесно!

След като докладвате някого, нашите администратори ще преразгледат случая и ще го одобрят или отхвърлят в зависимост от достоверните данни, които подавате (понеже идват и много фалшиви сигнали е необходимо всеки докладван случай да бъде преразгледат отделно).
Веднъж като сигналът ви бъде одобрен, лицето което сте докладвали вече ще се показва в резултатите от търсенията.
По този начин ако имате клиент, в който се съмнявате или просто искате да проверявате клиентите си за ваше успокоение, винаги и по всяко време може да направите справка в нашата търсачка - БЕЗПЛАТНО Е !

Ако вече са ви подвели и в момента имате пратка "висяща" в някой от офисите на доставчиците не се отчайвайте, можете бързо да я публикувате от ТУК, става много лесно не е необходима регистрация и е напълно безплатно.
Можете да публикувате колкото обяви/пратки си искате !!

След като разбрахте за какво е нашата платформа, може би ви възникват още доста въпроси разгледайте секцията ни с често задавани въпроси, за да си отговорите на някои тях.
Това са най-честите запитвания, които получаваме по имейл или чрез контактната форма в сайта, ако и там не намерите отговор на вашия въпрос, не се колебайте да ни изпратите запитване на имейл support@incity.bg или през контактната ни форма.